Entreprenør

OPS Composite Solutions installerer de fleste typer rør. For å nevne noen så installerer vi GRE, GRP, GRVE, FEP, PFA, PP, PE og PVC rør og rørdeler. Av GRE rør selger vi både NOV og FPI rør noe som gir en stor fleksibilitet av valg av leverandør. Vi har et stort lager av NOV(tidligere Ameron) rør og deler. Og er i stand til å utføre vedlikehold og nyinstallering av rør på kort varsel. 

 Rørlager OPS Composite Solutions

Noe av vårt lager av GRE rør i Kristiansand

OPS har utført mange store multidisiplin prosjekter der korroderte ballast/sjøvannssystemer er blitt erstattet med glassfiber GRE systemer. I slike prosjekter utfører OPS survey og oppmåling, definerer jobbpakker, kjøper inn materialer og foretar styrke- og stressberegninger av rørsystemet og igangsetter installasjon.

Alle våre operatører som jobber med installasjon av rørsystemer har mange års erfaring som pipefitter og har sertifikat fra DNV, NOV/Ameron, nemko og andre godkjente kursholdere. Våre operatører oppdaterer jevnlig sine kurs og vi forsøker å ha de fleste relevante sertifikater slik at vi kan utføre alle slags rørinstallasjoner for våre kunder. 

 DN 800 PFA,GRVE Rør

PFA/FEP rør som våre sertifiserte operatører produserte i verksted i Kristiansand. 

1000mm PE Rør

PE rørinstallasjon på Aukra. Våre operatører er sertifiserte PE-sveisere opptil 1200mm.