Trykktanker

OPS Composite Solutions har levert flere forskjellige trykktanker. Vi møter kundens behov og produserer alt fra prototyper og one-offs til serieproduserte, DNV godkjente produkter.

Våre kompositttanker er designet i henhold til DNV-GL C501 og er utviklet for vannteknologi. Konseptet kan brukes på både vannfiltrerings- og vanninjeksjonssystemer hvor designtrykket er opp til 18,9 bar. Fordelene med trykktanker i kompositt er at de har lav vekt og ingen vedlikeholdskostnader sammenlignet med ståltanker.

For å kunne utvikle disse trykktankene med ped kategori IV er det kritisk å ha høyt kvalifiserte ingeniører og operatører og et velfungerende produksjons- og testoppsett. Alle våre ingeniører er på PhD eller MSc nivå og har lang erfaring innen design og beregninger av komposittkonstruksjoner. Våre plastmekanikere har fagbrev og lang erfaring innen produksjon av komposittkonstruksjoner.  Vi har toppmoderne viklefasiliteter og er i stand til å ta på oss produksjon av trykktanker fra utvikling- og designstadiet til ferdig testet produkt.

Vi har hatt 5 prosjekter for Siemens der vi har levert trykktanker til FPSOer rundt omkring i verden.

UF 60 Trykktank _01

  UF60 til venstre og UF108 til høyre

 

Trykktank _03

 

Vi har også utviklet trykktanker for andre bruksområder. Deriblant for bruk offshore, gasstransport og ellers generelle områder. Disse trykktankene kan godkjennes i henhold til PED, ISO 11119-3, EN 12245 og ADR avhengig av bruksområde. Ta kontakt for mer informasjon om disse produktene.

Serieproduksjon

Vi har lang erfaring og en god produksjonslinje og kan ta på oss store kvantum av trykktanker.