Wrapping

OPS Composite Solutions tilbyr on site GRE reparasjon av stålrør, fartøy og tanker i henhold til ISO 24817. Vi har lang erfaring innen dette feltet og kan komme med anbefalinger på reparasjoner. Vår wrapping og wrappingprosedyre er godkjente av DNV-GL. 

GRE wrapping/overlaminering av stålrør utføres både som permanent og midlertidig forsterkning av stålrør. Det er et bra alternativ dersom det er dårlig tilkomst til rør, det er for dyrt å skifte ut hele rørlinjer på grunn av en lekkasje eller om det ikke er tid til å ta en full reparasjon på daværende tidspunkt. Vi utfører analyser og risikovurderinger, beregninger, utførelse, testing og dokumentasjon. Vi drar også på survey dersom det er ønskelig for å avdekke hvilke løsninger som er mest hensiktsmessige. 

Våre kvalifiserte operatører har lang erfaring med wrapping/overlaminering og har gjennomført både teoretisk og praktisk opplæring for å kunne gjøre reparasjoner i henhold til ISO 24817. OPS Composite Solutions har gjennomført reparasjoner i klasse 1, 2 og spesialprodukter klasse 3 og vi har utført over 400 suksessfulle komposittreparasjoner offshore for store oljefirmaer. 

 Wrapping Av Rør

 

OPS Wrap

Bilder av OPS Wrap